Rörmokare i Stöde

Annons:
Rörmokare i Stöde - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stöde. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Stöde vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stöde rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stöde.
Annons:

Rörmokare i Stöde

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stöde vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stöde.

Stöde Rör AB
Mossv. 1
860 13 STÖDE


Persson, Sören
Viskansv. 37
860 13 STÖDE


Kenth Wikberg Allmontage och Service AB
Viskansv. 135
860 13 STÖDE


Stöde VVS och Markentreprenad, AB
Edebyv. 50
860 13 STÖDE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stöde varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stöde samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stöde och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stöde

I Stöde finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stöde.

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stöde om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stöde än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stöde.

I Stöde fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stöde. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stöde som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.