Rörmokare i Sörberge

Annons:
Rörmokare i Sörberge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sörberge. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Sörberge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sörberge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sörberge.
Annons:

Rörmokare i Sörberge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sörberge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sörberge.

K.Gs Rör i Sundsvall AB
Pimpelv. 2
860 30 Sörberge

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sörberge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sörberge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sörberge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sörberge

I Sörberge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här kan du läsa mer om orten Sörberge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sörberge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sörberge.

I Sörberge fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sörberge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sörberge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.