Rörmokare i Sollefteå

Annons:
Rörmokare i Sollefteå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sollefteå. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Sollefteå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sollefteå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sollefteå.
Annons:

Rörmokare i Sollefteå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sollefteå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sollefteå.

Bad & Värme, Rörmokarn i Sollefteå AB
Bang. 4
881 32 Sollefteå


Olja & Sanitet i Sollefteå AB
Övergårdsv. 14
881 41 Sollefteå


JNs Vatten & Värme AB
Storg. 20
881 30 Sollefteå


Ctservice AB
Brudbergsv. 21
881 35 SOLLEFTEÅJNs vatten o värme
Östnyland 410

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sollefteå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sollefteå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sollefteå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sollefteå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sollefteå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sollefteå.

I Sollefteå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sollefteå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sollefteå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.