Rörmokare i Östavall

Annons:
Rörmokare i Östavall - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Östavall. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Östavall vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Östavall rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Östavall.
Annons:

Rörmokare i Östavall

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Östavall vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Östavall.

Hanssons Rör
Vallmyran
841 93 ÖSTAVALL


Ånge VVS Service
Kölsillre 207
841 93 ÖSTAVALL

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Östavall varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Östavall samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Östavall och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Östavall

I Östavall finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Östavall.

Östavall, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten, som ligger vid Ljungans utflöde ur Holmsjön, är den största i Haverö socken.

Yta: 90,02 hektar
Invånarantal: 222, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östavall om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Östavall än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Östavall.

I Östavall fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Östavall. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Östavall som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.