Rörmokare i Njurunda

Annons:
Rörmokare i Njurunda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Njurunda. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Njurunda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Njurunda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Njurunda.
Annons:

Rörmokare i Njurunda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Njurunda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Njurunda.

Maskinconsult Göran Hallborg
Skrängstabodarna 167
862 96 Njurunda


Hans Bruce Agenturer & Event AB
Skrängstabodarna 150
862 96 Njurunda

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Njurunda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Njurunda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Njurunda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Njurunda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Njurunda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Njurunda.

I Njurunda fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Njurunda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Njurunda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.