Rörmokare i Ljungaverk

Annons:
Rörmokare i Ljungaverk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ljungaverk. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Ljungaverk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ljungaverk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ljungaverk.
Annons:

Rörmokare i Ljungaverk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ljungaverk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ljungaverk.

Istech Sweden AB
Fredriksg. 2
840 10 Ljungaverk


Hem & Fastighet Service I Ljungaverk AB
Folkets Husv. 38
840 10 LjungaverkSödermans Rör AB
Borrbodsv. 26

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ljungaverk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ljungaverk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ljungaverk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ljungaverk

I Ljungaverk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ljungaverk.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungaverk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ljungaverk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ljungaverk.

I Ljungaverk fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ljungaverk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ljungaverk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.