Rörmokare i Långsele

Annons:
Rörmokare i Långsele - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Långsele. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Långsele vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Långsele rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Långsele.
Annons:

Rörmokare i Långsele

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Långsele vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Långsele.

Bergvärme I Sollefteå AB
S. Åbacken 114
882 91 Långsele


Gruvbergets Vs-Mek
Gruvberget 118
882 91 Långsele

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Långsele varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Långsele samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Långsele och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Långsele

I Långsele finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Långsele om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Långsele än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Långsele.

I Långsele fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Långsele. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Långsele som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.