Rörmokare i Kovland

Annons:
Rörmokare i Kovland - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kovland. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Kovland vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kovland rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kovland.
Annons:

Rörmokare i Kovland

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kovland vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kovland.

V V S- Teknik i Sundsvall HB
Gåltjärn 136
860 25 Kovland

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kovland varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kovland samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kovland och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kovland

I Kovland finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kovland.

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kovland om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kovland än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kovland.

I Kovland fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kovland. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kovland som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.