Rörmokare i Junsele

Annons:
Rörmokare i Junsele - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Junsele. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Junsele vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Junsele rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Junsele.
Annons:

Rörmokare i Junsele

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Junsele vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Junsele.

Junsele Rör AB
Sågv. 19
880 37 Junsele


Rörservice Junsele
Åselev. 2
880 37 Junsele


Rörservice Junsele
Lillegård 130
880 37 Junsele

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Junsele varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Junsele samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Junsele och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Junsele

I Junsele finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Junsele.

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Junsele om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Junsele än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Junsele.

I Junsele fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Junsele. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Junsele som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.