Rörmokare i Indal

Annons:
Rörmokare i Indal - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Indal. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Indal vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Indal rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Indal.
Annons:

Rörmokare i Indal

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Indal vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Indal.

Swema Rör & Svets
Tegv. 4
860 40 Indal

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Indal varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Indal samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Indal och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Indal

I Indal finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Indal.

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Indal om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Indal än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Indal.

I Indal fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Indal. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Indal som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.