Rörmokare i Husum

Annons:
Rörmokare i Husum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Husum. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Husum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Husum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Husum.
Annons:

Rörmokare i Husum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Husum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Husum.

Juntas Alltjänst
Dombäcksmark 155
896 91 HUSUM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Husum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Husum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Husum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Husum

I Husum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Husum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Husum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Husum.

I Husum fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Husum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Husum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.