Rörmokare i Docksta

Annons:
Rörmokare i Docksta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Docksta. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Docksta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Docksta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Docksta.
Annons:

Rörmokare i Docksta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Docksta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Docksta.

Nordingrå Rörservice HB
Dockstav. 19
870 33 Docksta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Docksta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Docksta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Docksta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Docksta

I Docksta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Docksta.

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Docksta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Docksta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Docksta.

I Docksta fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Docksta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Docksta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.