Rörmokare i Bollstabruk

Annons:
Rörmokare i Bollstabruk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bollstabruk. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Bollstabruk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bollstabruk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bollstabruk.
Annons:

Rörmokare i Bollstabruk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bollstabruk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bollstabruk.

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 BollstabrukEmde Svets & Montage Kyrkdal
ärsta


Medelbergs Eldstadsservice
Blästabacken 35
873 40 BOLLSTABRUK


Gammelgårdens VVS
Ed 115
873 92 Bollstabruk


Vpm Energi, AB
Mosjön 136
873 92 Bollstabruk

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bollstabruk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bollstabruk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bollstabruk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bollstabruk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bollstabruk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bollstabruk.

I Bollstabruk fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bollstabruk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bollstabruk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.