Rörmokare i Björna

Annons:
Rörmokare i Björna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Björna. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Björna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Björna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Björna.
Annons:

Rörmokare i Björna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Björna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Björna.

Nilssons VVS I Björna AB
Björnaby 362
890 50 Björna


Björna Maskin-Service
Centralg. 18
890 50 Björna


Lundbergs Värme
Fredrikav. 5
890 50 Björna

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Björna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Björna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Björna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Björna

I Björna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Björna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Björna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Björna.

I Björna fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Björna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Björna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.