Rörmokare i Vilhelmina

Annons:
Rörmokare i Vilhelmina - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vilhelmina. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Vilhelmina vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vilhelmina rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vilhelmina.
Annons:

Rörmokare i Vilhelmina

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vilhelmina vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vilhelmina.

Vilhelmina Värme & Sanitet AB
Volgsjöv. 84
912 34 Vilhelmina


Ingemars Rör & Svets
Laxbäcken 204
912 91 VILHELMINA


Caverion
Videv. 63
912 32 Vilhelmina


Oves Vvs Service
Ljungv. 8
912 33 VILHELMINA


Nybrands VVS, AB
Videv. 3
912 32 Vilhelmina

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vilhelmina varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vilhelmina samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vilhelmina och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vilhelmina om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vilhelmina än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vilhelmina.

I Vilhelmina fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vilhelmina. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vilhelmina som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.