Rörmokare i Tärnaby

Annons:
Rörmokare i Tärnaby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tärnaby. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Tärnaby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tärnaby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tärnaby.
Annons:

Rörmokare i Tärnaby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tärnaby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tärnaby.

Tärnaby Rör AB
Industrivägen 9
920 64 Tärnaby


Tärnaby Brygga AB
Industrivägen 9
920 64 TärnabyLaisholm Service AB
Laisholm 130

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tärnaby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tärnaby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tärnaby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tärnaby

I Tärnaby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tärnaby.

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tärnaby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tärnaby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tärnaby.

I Tärnaby fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tärnaby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tärnaby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.