Rörmokare i Sorsele

Annons:
Rörmokare i Sorsele - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sorsele. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Sorsele vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sorsele rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sorsele.
Annons:

Rörmokare i Sorsele

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sorsele vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sorsele.

Bäcklunds Värme & Sanitet AB
Långg. 6 B
924 31 Sorsele


Bäcklunds Värme & Sanitet
Långg.
924 31 Sorsele


Värmeservice Erik Eriksson
Ö. Slätvik 1
924 94 SORSELE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sorsele varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sorsele samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sorsele och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sorsele

I Sorsele finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sorsele om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sorsele än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sorsele.

I Sorsele fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sorsele. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sorsele som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.