Rörmokare i Sävar

Annons:
Rörmokare i Sävar - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sävar. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Sävar vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sävar rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sävar.
Annons:

Rörmokare i Sävar

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sävar vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sävar.

Stall Påäng
Ängsv. 3
918 31 SÄVAR


HP VVS-Rör & Byggtjänst
N. Norrfjärden 134
918 32 Sävar

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sävar varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sävar samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sävar och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sävar

I Sävar finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sävar om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sävar än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sävar.

I Sävar fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sävar. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sävar som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.