Rörmokare i Rundvik

Annons:
Rörmokare i Rundvik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Rundvik. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Rundvik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Rundvik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Rundvik.
Annons:

Rörmokare i Rundvik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Rundvik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Rundvik.

Husum Rör AB
Masonitev. 6 B
914 41 Rundvik

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Rundvik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Rundvik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Rundvik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Rundvik

I Rundvik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Rundvik.

Rundvik är en tätort i Nordmalings kommun. Rundvik ligger invid Bottenhavet cirka 9 kilometers vägavstånd sydväst om Nordmaling.

Yta: 183,20 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Rundvik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Rundvik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Rundvik.

I Rundvik fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Rundvik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Rundvik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.