Rörmokare i Obbola

Annons:
Rörmokare i Obbola - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Obbola. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Obbola vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Obbola rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Obbola.
Annons:

Rörmokare i Obbola

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Obbola vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Obbola.

H. Lundgrens Rör I Obbola AB
Akterstigen 7
913 42 Obbola


M Holms Värme & Sanitet AB
Byv. 11
913 42 Obbola


Svenska Vpg AB
Mölle 20
913 42 Obbola

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Obbola varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Obbola samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Obbola och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Obbola

I Obbola finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Obbola om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Obbola än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Obbola.

I Obbola fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Obbola. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Obbola som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.