Rörmokare i Malå

Annons:
Rörmokare i Malå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Malå. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Malå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Malå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Malå.
Annons:

Rörmokare i Malå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Malå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Malå.

Caverion
Spånv. 2
930 70 MALÅ


Sansys
Hammarg. 3
930 70 MALÅ

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Malå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Malå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Malå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Malå

I Malå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Malå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Malå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Malå.

I Malå fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Malå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Malå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.