Rörmokare i Kåge

Annons:
Rörmokare i Kåge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kåge. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Kåge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kåge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kåge.
Annons:

Rörmokare i Kåge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kåge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kåge.

Bad & Värme, Holmboms Värme & Sanitet AB
Storg. 46
934 32 Kåge


VVS & Energi i Kåge AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


Ah Värme & Konsult AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGEPer H Energi & Konsult AB
HögåsvLindgren VVS AB, Urban
Kvarnfors 41


Luft & Miljö I Skellefteå AB
Hamng. 29
934 31 KÅGE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kåge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kåge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kåge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kåge

I Kåge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kåge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kåge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kåge.

I Kåge fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kåge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kåge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.