Rörmokare i Jörn

Annons:
Rörmokare i Jörn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Jörn. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Jörn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Jörn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Jörn.
Annons:

Rörmokare i Jörn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Jörn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Jörn.

Stenmans Vvs AB
Storg. 29
936 51 JÖRN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Jörn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Jörn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Jörn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Jörn

I Jörn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jörn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Jörn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Jörn.

I Jörn fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Jörn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Jörn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.