Rörmokare i Hörnefors

Annons:
Rörmokare i Hörnefors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hörnefors. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Hörnefors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hörnefors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hörnefors.
Annons:

Rörmokare i Hörnefors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hörnefors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hörnefors.

G-Kraft Norr
Kempeg. 9
905 31 Hörnefors


Krogakuten Pumpteknik i Sverige AB
Flisv. 38
905 31 Hörnefors


Geoteknik Nord, AB
Västerlångg. 15
905 31 Hörnefors

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hörnefors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hörnefors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hörnefors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hörnefors

I Hörnefors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hörnefors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hörnefors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hörnefors.

I Hörnefors fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hörnefors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hörnefors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.