Rörmokare i Holmsund

Annons:
Rörmokare i Holmsund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Holmsund. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Holmsund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Holmsund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Holmsund.
Annons:

Rörmokare i Holmsund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Holmsund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Holmsund.

Infjärdens Värme, AB
Järnvägsg. 12
913 35 HOLMSUND

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Holmsund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Holmsund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Holmsund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Holmsund

I Holmsund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Holmsund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Holmsund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Holmsund.

I Holmsund fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Holmsund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Holmsund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.