Rörmokare i Dorotea

Annons:
Rörmokare i Dorotea - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Dorotea. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Dorotea vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Dorotea rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Dorotea.
Annons:

Rörmokare i Dorotea

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Dorotea vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Dorotea.

Dorotea Värme & Sanitet AB
Skogsg. 4
917 31 DOROTEA


Caverion Sverige AB
Storg. 37
917 32 Dorotea

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Dorotea varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Dorotea samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Dorotea och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Dorotea

I Dorotea finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dorotea om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Dorotea än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Dorotea.

I Dorotea fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Dorotea. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Dorotea som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.