Rörmokare i Bureå

Annons:
Rörmokare i Bureå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bureå. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Bureå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bureå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bureå.
Annons:

Rörmokare i Bureå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bureå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bureå.

Bureå Rör Cisternkontroll AB
Burmoran 24
932 52 BUREÅ


Bureå Industrirör AB
Villav. 10
932 52 BUREÅ


Entreprenadteknik I Skellefteå AB
Åbackav. 6
932 51 BureåAC kylservice
Burviksv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bureå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bureå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bureå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bureå

I Bureå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bureå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bureå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bureå.

I Bureå fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bureå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bureå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.