Rörmokare i Boliden

Annons:
Rörmokare i Boliden - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Boliden. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Boliden vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Boliden rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Boliden.
Annons:

Rörmokare i Boliden

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Boliden vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Boliden.

Krilles Företagstjänst AB
Åliden 107
936 91 BOLIDEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Boliden varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Boliden samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Boliden och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Boliden

I Boliden finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Boliden.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Boliden om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Boliden än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Boliden.

I Boliden fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Boliden. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Boliden som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.