Rörmokare i Bjurholm

Annons:
Rörmokare i Bjurholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bjurholm. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Bjurholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bjurholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bjurholm.
Annons:

Rörmokare i Bjurholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bjurholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bjurholm.

Sjöbergs VVS
Östervik 31
916 93 BJURHOLM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bjurholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bjurholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bjurholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjurholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bjurholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bjurholm.

I Bjurholm fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bjurholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bjurholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västerbotten.