Rörmokare i Uddeholm

Annons:
Rörmokare i Uddeholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Uddeholm. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Uddeholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Uddeholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Uddeholm.
Annons:

Rörmokare i Uddeholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Uddeholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Uddeholm.

Pellet o Ved Ove Högquist AB
Björkbacken 10
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Uddeholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Uddeholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Uddeholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Uddeholm

I Uddeholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Uddeholm.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Uddeholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Uddeholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Uddeholm.

I Uddeholm fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Uddeholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Uddeholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.