Rörmokare i Skattkärr

Annons:
Rörmokare i Skattkärr - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skattkärr. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Skattkärr vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skattkärr rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skattkärr.
Annons:

Rörmokare i Skattkärr

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skattkärr vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skattkärr.

Kennys Rör & Energi
Snäppv. 13
656 72 SKATTKÄRR


P.J:S Mek & Process
Skattkärrsv. 26
656 72 SKATTKÄRR

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skattkärr varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skattkärr samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skattkärr och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skattkärr

I Skattkärr finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skattkärr om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skattkärr än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skattkärr.

I Skattkärr fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skattkärr. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skattkärr som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.