Rörmokare i Molkom

Annons:
Rörmokare i Molkom - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Molkom. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Molkom vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Molkom rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Molkom.
Annons:

Rörmokare i Molkom

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Molkom vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Molkom.

Hjelms Rör AB
Storg. 37
660 60 MOLKOM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Molkom varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Molkom samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Molkom och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Molkom

I Molkom finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Molkom.

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Molkom om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Molkom än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Molkom.

I Molkom fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Molkom. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Molkom som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.