Rörmokare i Likenäs

Annons:
Rörmokare i Likenäs - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Likenäs. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Likenäs vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Likenäs rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Likenäs.
Annons:

Rörmokare i Likenäs

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Likenäs vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Likenäs.

Sone Elving Nilsson
Apoteksv. 7
680 63 Likenäs

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Likenäs varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Likenäs samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Likenäs och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Likenäs

I Likenäs finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Likenäs.

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Likenäs om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Likenäs än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Likenäs.

I Likenäs fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Likenäs. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Likenäs som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.