Rörmokare i Lesjöfors

Annons:
Rörmokare i Lesjöfors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lesjöfors. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Lesjöfors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lesjöfors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lesjöfors.
Annons:

Rörmokare i Lesjöfors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lesjöfors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lesjöfors.

Lesjöfors Rörservice AB
De Geersg. 38
680 96 Lesjöfors

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lesjöfors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lesjöfors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lesjöfors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lesjöfors

I Lesjöfors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lesjöfors.

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lesjöfors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lesjöfors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lesjöfors.

I Lesjöfors fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lesjöfors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lesjöfors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.