Rörmokare i Kil

Annons:
Rörmokare i Kil - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kil. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Kil vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kil rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kil.
Annons:

Rörmokare i Kil

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kil vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kil.

Rörtjänst I Kil AB, Nya
Årstidsv. 11
665 35 KIL


TLs Svets & Mekanik AB
Vävareg. 5
665 32 Kil


Luft-Värmeteknik I Kil AB
Granv. 8
665 31 KILRestrack Entreprenad, AB
S. Boda Höglunda


Rörfirma Olle Eriksson
Forsnor Där Öste
665 93 KIL


Nya Rörtjänst I Kil AB
Årstidsv. 11
665 35 KIL


Törnbergs Service, AB
Industrig. 1
665 33 KIL

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kil varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kil samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kil och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kil

I Kil finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kil om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kil än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kil.

I Kil fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kil. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kil som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.