Rörmokare i Filipstad

Annons:
Rörmokare i Filipstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Filipstad. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Filipstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Filipstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Filipstad.
Annons:

Rörmokare i Filipstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Filipstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Filipstad.

Filipstads Rörfirma Arne Karlsen AB
Östra v. 9
682 34 FILIPSTAD


Caverion
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


K.S. Rörservice AB
Bagareg. 6
682 33 Filipstad


Leko VVS Och Fastighetsservice AB
Asphytteg. 12 C
682 31 Filipstad


Rune Vold
Blombackav. 28
682 32 FILIPSTAD

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Filipstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Filipstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Filipstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Filipstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Filipstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Filipstad.

I Filipstad fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Filipstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Filipstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.