Rörmokare i Ekshärad

Annons:
Rörmokare i Ekshärad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ekshärad. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Ekshärad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ekshärad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ekshärad.
Annons:

Rörmokare i Ekshärad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ekshärad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ekshärad.

METAB Bygg och VVS
Klarälvsv. 16 B
683 60 Ekshärad


Mg Trading HB
Mossberg N. Byggninga
683 61 EKSHÄRAD


Ekshärads Rör
Våle Berg 1
683 61 EKSHÄRAD


ET Rör AB
N. Loffstrand 103
683 62 Ekshärad


Bergsängs Rör AB
Urmakargränd 4
683 60 Ekshärad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ekshärad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ekshärad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ekshärad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekshärad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ekshärad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ekshärad.

I Ekshärad fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ekshärad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ekshärad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.