Rörmokare i Deje

Annons:
Rörmokare i Deje - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Deje. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Deje vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Deje rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Deje.
Annons:

Rörmokare i Deje

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Deje vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Deje.

Deje Rörtjänst AB
Industriv. 10
669 31 DEJE


Weld Solution Sweden AB
Smårisv. 11
669 31 DEJE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Deje varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Deje samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Deje och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Deje

I Deje finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Deje om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Deje än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Deje.

I Deje fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Deje. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Deje som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Värmland.