Rörmokare i Vattholma

Annons:
Rörmokare i Vattholma - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vattholma. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Vattholma vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vattholma rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vattholma.
Annons:

Rörmokare i Vattholma

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vattholma vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vattholma.

Erik Fritz Vvs-Service AB
Gödåker 38
743 93 Vattholma

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vattholma varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vattholma samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vattholma och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vattholma

I Vattholma finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vattholma om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vattholma än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vattholma.

I Vattholma fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vattholma. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vattholma som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.