Rörmokare i Skärplinge

Annons:
Rörmokare i Skärplinge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skärplinge. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Skärplinge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skärplinge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skärplinge.
Annons:

Rörmokare i Skärplinge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skärplinge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skärplinge.

Skärplinge Rör AB
Salbergav. 14
819 30 SKÄRPLINGE


Rörinstallatörerna E&Bouvin AB, EB Rör
Kvarnv. 16
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skärplinge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skärplinge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skärplinge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skärplinge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skärplinge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skärplinge.

I Skärplinge fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skärplinge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skärplinge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.