Rörmokare i Östhammar

Annons:
Rörmokare i Östhammar - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Östhammar. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Östhammar vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Östhammar rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Östhammar.
Annons:

Rörmokare i Östhammar

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Östhammar vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Östhammar.

Ritab - Roslagens Industriteknik AB
Truckv. 2
742 34 östhammar


Bröd Karlsson Rörsvets I Östhammar AB
Stureg. 3
742 32 östhammar


Rörteam LIS AB
Verkstadsv. 11
742 34 östhammar


Tonys VVS-Kalkyler
Uckerö 28
742 94 östhammar


Roslagens Industriteknik AB
Truckv. 2
742 34 östhammar


Eriksson & Nilsson Fastigheter AB
Kanikebol 105
742 92 östhammar


Bygg & Rörteknik Östhammar AB
Kanikebol 105
742 92 östhammar


Patrik Pettersson Produktion, AB
Elvisjö 38
742 94 östhammar

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Östhammar varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Östhammar samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Östhammar och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östhammar om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Östhammar än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Östhammar.

I Östhammar fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Östhammar. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Östhammar som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.