Rörmokare i Östervåla

Annons:
Rörmokare i Östervåla - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Östervåla. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Östervåla vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Östervåla rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Östervåla.
Annons:

Rörmokare i Östervåla

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Östervåla vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Östervåla.

Gräsbo Rör AB
Dalv. 19
740 46 ÖSTERVÅLA


Östervåla VVS AB
Arosv. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


Gräsbo Rör AB

GST Rörsvets & Industrimontage AB
Slättan 129Östervåla VVS AB
Arosv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Östervåla varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Östervåla samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Östervåla och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Östervåla

I Östervåla finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östervåla om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Östervåla än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Östervåla.

I Östervåla fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Östervåla. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Östervåla som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.