Rörmokare i Öregrund

Annons:
Rörmokare i Öregrund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Öregrund. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Öregrund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Öregrund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Öregrund.
Annons:

Rörmokare i Öregrund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Öregrund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Öregrund.

Öregrunds VVS AB
Västerg. 66
742 42 ÖREGRUND


Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB
Lönng. 10
742 41 öregrund

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Öregrund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Öregrund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Öregrund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Öregrund

I Öregrund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Öregrund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Öregrund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Öregrund.

I Öregrund fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Öregrund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Öregrund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.