Rörmokare i Örbyhus

Annons:
Rörmokare i Örbyhus - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Örbyhus. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Örbyhus vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Örbyhus rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Örbyhus.
Annons:

Rörmokare i Örbyhus

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Örbyhus vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Örbyhus.

Vendels Rör & Service AB
Karby 205
748 95 ÖRBYHUS


VKE VVS Konsult Entreprenad AB
Bladängen 304
748 95 ÖRBYHUS


Andersson&Molins Rör AB
Gryttby 229
748 95 ÖRBYHUS


Bladängen Rör AB
Bladängen 304
748 95 ÖRBYHUS


Uem Invest AB
Gyllby 310
748 94 örbyhus

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Örbyhus varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Örbyhus samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Örbyhus och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Örbyhus

I Örbyhus finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örbyhus om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Örbyhus än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Örbyhus.

I Örbyhus fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Örbyhus. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Örbyhus som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.