Rörmokare i Knutby

Annons:
Rörmokare i Knutby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Knutby. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Knutby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Knutby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Knutby.
Annons:

Rörmokare i Knutby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Knutby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Knutby.

Knutby Vvs Service
Bladåkersv. 25
740 12 KNUTBY

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Knutby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Knutby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Knutby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Knutby

I Knutby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Knutby.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Knutby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Knutby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Knutby.

I Knutby fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Knutby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Knutby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.