Rörmokare i Knivsta

Annons:
Rörmokare i Knivsta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Knivsta. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Knivsta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Knivsta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Knivsta.
Annons:

Rörmokare i Knivsta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Knivsta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Knivsta.

Alsike Rör & VVS, HB
Boängsv. 54
741 92 KNIVSTA


Antonssons VVS AB
Marma 438
741 93 Knivsta


Långhundra V V S
Hagtorpsvägen 72
741 95 Knivsta


Uppsala Rörteknik
Olunda 430
741 93 Knivsta


Ekbergs Rör & Värme, AB
Ricks Soldattorp Åslunda 3
741 95 Knivsta


Knivsta Rör HB
Gurresta 161
741 91 Knivsta


Pascalen AB
Lagga Milsta 207
741 93 Knivsta


Håkan Eriksson Bygg HB
Häradsv. 9
741 42 Knivsta


T.A. Energy Systems AB
Ledingenäs Gård
741 90 KNIVSTA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Knivsta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Knivsta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Knivsta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Knivsta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Knivsta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Knivsta.

I Knivsta fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Knivsta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Knivsta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.