Rörmokare i Karlholmsbruk

Annons:
Rörmokare i Karlholmsbruk - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Karlholmsbruk. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Karlholmsbruk vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Karlholmsbruk.
Annons:

Rörmokare i Karlholmsbruk

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Karlholmsbruk vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Karlholmsbruk.

Hillgrens Kyla & Värme, AB
Notv. 7
819 62 KARLHOLMSBRUK


Svenska Rörledningssystem, AB
072 - 514 40 28Klings VVS
Nöttöv. 101
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Karlholmsbruk varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Karlholmsbruk samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Karlholmsbruk och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlholmsbruk om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Karlholmsbruk än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Karlholmsbruk. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Karlholmsbruk som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.