Rörmokare i Gimo

Annons:
Rörmokare i Gimo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Gimo. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Gimo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Gimo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Gimo.
Annons:

Rörmokare i Gimo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Gimo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Gimo.

Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo


Elektro-Larsson AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Gimo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Gimo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Gimo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Gimo

I Gimo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gimo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Gimo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Gimo.

I Gimo fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Gimo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Gimo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.

Städer med rörmokeri i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta rörmokeri med rörmokare som arbetar med rör och rördragning.