Rörmokare i Almunge

Annons:
Rörmokare i Almunge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Almunge. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Almunge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Almunge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Almunge.
Annons:

Rörmokare i Almunge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Almunge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Almunge.

Uppsala VVS & Fastighetsteknik AB
Lillsjöv. 24
740 10 ALMUNGEHB Bengt Söderströms Rör
öster

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Almunge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Almunge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Almunge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Almunge

I Almunge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Almunge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Almunge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Almunge.

I Almunge fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Almunge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Almunge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Uppsala.