Rörmokare i Vega

Annons:
Rörmokare i Vega - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vega. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Vega vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vega rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vega.
Annons:

Rörmokare i Vega

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vega vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vega.

Svensk Rörservice
Dicksons v. 23
136 49 Vega


El & VVS Koncept Skandinavien AB
Lignells v. 7
136 49 Vega


Brantbrinks Rör & Bygg AB
Expressv. 3
136 49 VegaVällingby Värme & Sanitet AB
Måsöv. 20 B

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vega varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vega samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vega och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vega

I Vega finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vega.

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Vega om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vega än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vega.

I Vega fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vega. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vega som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Stockholm.